Round line

Beskompromisna prva klasa za energetski učinkovit život

Round line komarnik i bez

Vanjsku vidljivu roletu (Round line) moguće je ugraditi u bilo kojem trenutku jer se ugrađeno na fasadu. Veliki izbor kutija, profila i njihovih boja ispunit će sva vaša estetska očekivanja. Također nudimo savršenu kvalitetu pogona (gurtne, elektromotor, kurble) koji će osigurati udobnost korištenja. Poklopac kutije oblikovan je kružno.

Round line model odlikuje odlična toplinska izolacija. Rolete predstavljaju barijeru neželjenim gostima, a nakon djelomičnog spuštanja savršeno štite prostorije od prekomjerne sunčeve svjetlosti i grijanja. Uz osnovni model, postoji i verzija s mrežom protiv komaraca, koja štiti od nametljivih insekata, posebno tijekom ljetnih mjeseci.

Polukružni oblik poklopca kutije dat će prozoru elegantan izgled. Veličina kutije ovisi o cijeloj visini rolete, odnosno plašta. To često određuje izbor načina instalacije. Verzija s mrežom protiv komaraca učinkovito štiti sobu od insekata, kao i svih vrsta polena, lišća i prljavštine. Istodobno ne ograničava pristup zraka i dnevnoj svjetlosti.

Imate viziju što vam treba ili vas samo zanimaju mogućnosti?

Ispunite obrazac, a mi vam šaljemo ponudu!

[[[["field1","contains","Komarnici"]],[["show_fields","field15,field17"]],"and"],[[["field1","contains","Rolete"]],[["show_fields","field16,field18,field19,field21"]],"and"],[[["field22","contains","2"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field22","contains","3"]],[["show_fields","field27,field23"]],"and"],[[["field22","contains","4"]],[["show_fields","field26,field23,field27"]],"and"],[[["field22","contains","5"]],[["show_fields","field25,field23,field27,field26"]],"and"]]
1
Ime
Prezime
Poruka
0 /
Prethodni korak
sljedeći korak

Naši proizvodi

JURAJ CENTAR d.o.o. je tvornica roleta, komarnika i rolo garažnih vrata. Naši proizvodi zastupljeni su također i u zemljama EU.