Classic line

Beskompromisna prva klasa za energetski učinkovit život

Classic line sa komarnikom i bez

Vanjsku vidljivu roletu (Classic line) moguće je ugraditi u bilo kojem trenutku jer se ugrađeno na fasadu. Veliki izbor kutija, profila i njihovih boja ispunit će sva vaša estetska očekivanja. Također nudimo savršenu kvalitetu pogona (gurtne, elektromotor, kurble) koji će osigurati udobnost korištenja. Poklopac kutije izrezan je pod kutom od 45 stupnjeva.

Classic line model odlikuje odlična toplinska izolacija. Rolete predstavljaju barijeru neželjenim gostima, a nakon djelomičnog spuštanja savršeno štite prostorije od prekomjerne sunčeve svjetlosti i grijanja. Uz osnovni model, postoji i verzija s mrežom protiv komaraca, koja štiti od nametljivih insekata, posebno tijekom ljetnih mjeseci.

Classic line je kod odabira vanjskih roleta najjednostavnije rješenje u tehničkom i ekonomskom pogledu. Veličina kutije ovisi o cijeloj visini rolete, odnosno plašta. To često određuje izbor načina instalacije. Spušteni otvor je dodatno zatvaranje otvora zgrade i istodobno je prepreka s izolacijskim svojstvima. Čvrsta poliuretanska pjena, koja ispunjava profile, dodatna je toplinska izolacija. Sloj zraka stvoren između spuštenog oklopa zaslona i prozora ili vrata otežava razmjenu topline između unutarnjeg i vanjskog okruženja. Omogućuje uštedu toplinske energije potrebne za grijanje prostorija, dok u vrućim danima štiti od prekomjernog zagrijavanja.

Imate viziju što vam treba ili vas samo zanimaju mogućnosti?

Ispunite obrazac, a mi vam šaljemo ponudu!

[[[["field1","contains","Komarnici"]],[["show_fields","field15,field17"]],"and"],[[["field1","contains","Rolete"]],[["show_fields","field16,field18,field19,field21"]],"and"],[[["field22","contains","2"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field22","contains","3"]],[["show_fields","field27,field23"]],"and"],[[["field22","contains","4"]],[["show_fields","field26,field23,field27"]],"and"],[[["field22","contains","5"]],[["show_fields","field25,field23,field27,field26"]],"and"]]
1
Ime
Prezime
Poruka
0 /
Prethodni korak
sljedeći korak

Naši proizvodi

JURAJ CENTAR d.o.o. je tvornica roleta, komarnika i rolo garažnih vrata. Naši proizvodi zastupljeni su također i u zemljama EU.