PVC prozori

Beskompromisna prva klasa za energetski učinkovit život

PVC prozori su investicija za budućnost

Većina prozora u Hrvatskoj su PVC prozori. Razlog za njihovu omiljenost je prvenstveno njihova izvrsna energetska učinkovitost, visoka razina kvalitete, brojne mogućnosti boja, jednostavnost održavanja i dugotrajnost. Radi modernih procesa u proizvodnji i standarda recikliranja, PVC prozori, ulazna vrata i balkonska vrata u potpunosti ispunjavaju principe ekološke održivosti.

REHAU SYNEGO PROZORI - Osjećaj ugode počinje s toplinom

Uz SYNEGO prozore vaš dom će biti topao, ugodan i siguran. U usporedbi sa standardnim prozorima SYNEGO vam nudi do 50% bolju toplinsku izolaciju*. Osjetno ćete uštedjeti na troškovima grijanja i iskusiti potpuno novi doživljaj stanovanja kojeg se više nećete željeti odreći.
*Standardni prozori sa Uw = 1,36W/m²K; SYNEGO sa Uw = 0,66W/m²K

Prednosti:

 • ušteda energije zahvaljujući visokoj toplinskoj učinkovitosti
 • uživanje u miru uz najbolju zaštitu od buke
 • osjećaj sigurnosti uz individualno odabranu zaštitu od provale za vaš prostor
 • sloboda dizajna uz izbor više od 220 boja i najrazličitijih oblika
 • sjajni i čisti prozori zahvaljujući HDF (High-Definition-Finishing) tehnologiji kojom postižemo vidljivo glađu strukturu
 • doprinos očuvanju okoliša zahvaljujući postupku proizvodnje uz koji štedimo resurse

U unutrašnjosti prozora krije se sofisticirana arhitektura:

 • ugradbena dubina 80 mm za vitke proporcije
 • uska vidljiva površina od 117 mm za veću površinu svijetlog otvora
 • mogućnosti ispune do 51 mm za ugradnju trostrukog IZO stakla
 • 7 komora u doprozorniku, 6 komora u krilu za visok stupanj izolacije
 • obodne brtve za pouzdanu zaštitu od propuha i vlage
 • opcionalna treća razina brtvljenja (srednja brtva) opcija za dodatnu izolaciju

Dizajn:

Paleta boja KALEIDO COLOR omogućava vam potpunu slobodu dizajniranja: moderne metalik-boje, topli izgled drveta ili nijanse sivih boja koja su u trendu - KALEIDO COLOR ostvarit će svaku vašu želju.

Odaberite SYNEGO

Učinite da vaš dom postane oaza mira i udobnosti, i uvjerite se u kvalitetu SYNEGO prozora, ulaznih vrata i SYNEGO kliznih i podizno-kliznih stijena.

PVC prozori - energetski učinkoviti i u skladu s ekološki održivim pristupom

Prozori od PVC-a nadmašuju sve ostale prozorske materijale po pitanju uštede energije i ekološke efikasnosti. Materijal okvira može se do 100 % reciklirati. Zbog svoje dugotrajnosti i ekonomičnosti, PVC prozori danas predstavljaju najodrživije rješenje za prozore.Suvremeni prozori ne samo da trebaju štedjeti energiju i dobro izgledati, već i efikasno štititi od hladnoće, klimatskih nepogodnosti, buke i provala. Također trebaju pružiti dobar omjer cijene i kvalitete uz niske troškove održavanja.

PVC prozori - za novogradnje i modernizaciju zgrada

Prozori imaju najveći potencijal za štednju energije na zgradama. Stare gradnje troše jako puno energije, dok se procesima sanacije i modernizacije uvelike štedi energija, a nekretnina dobiva dodatnu vrijednost. PVC prozori Rehau, ne samo da nude idealan omjer cijene i kvalitete, već predstavljaju proizvode koji zbog svoje tehničke preciznosti izrade znatno smanjuju potrošnju energije i štede novac. Oni odgovaraju svim zahtjevima moderne gradnje.

Rehau PVC prozori daju više

Rehau prozori osiguravaju različite razine zaštite od buke, svugdje možete uživati o miru. Opustite se i uživajte - bez buke iz okoline. To ne samo da povećava kvalitetu života već doprinosi i općem zadovoljstvu. REHAU prozori nude optimalnu razinu zaštite od provale – dostupnu u različitim klasama zaštite. Tako ćete se uvijek osjećati sigurno. Prozorski okviri odlikuju se posebno glatkom površinom. Ona vašim prozorima daje elegantan sjaj i posebnu glatkoću. Zato prljavština i prašina imaju malo šanse.