JURAJ CENTAR d.o.o.

Tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i jasnim ciljem -
proizvodnja kvalitetnih proizvoda

Proizvodi vrhunske kvalitete i suradnja s renomiranim partnerima opravdava Vaše povjerenje u svakom pogledu.

O nama

JURAJ CENTAR d.o.o. je tvornica roleta, komarnika, žaluzina, trakastih zavjesa i rolo garažnih vrata. Uz vlastitu proizvodnju spomenutih proizvoda, tvrtka se od samih početaka bavi i montažom pvc stolarije. Juraj Centar d.o.o. iz Krapine osnovan je 2008. godine te predstavlja primjer moderne tvrtke nastale privatnim ulaganjem koja uspješno prati zahtjeve tržišta. Konstantno ulaganje u proizvodne kapacitete i edukaciju zaposlenika rezultira visokokvalitetnim proizvodima koji se izvoze i izvan područja Republike Hrvatske.

Zahvaljujući permanentnom ulaganju u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka bilježi vrlo snažan razvoj te je jedna od najboljih i najuspješnijih proizvođača roleta i sjenila u Hrvatskoj. Tvrtka surađuje isključivo sa pouzdanim i renomiranim partnerima što jamči kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo krajnjeg kupca. Uz domaće, tvrtka surađuje i sa renomiranim inozemnim partnerima. Posebno valja istaknuti kako je Juraj Centar ekskluzivni distributer tvrtke Portos za područje Republike Hrvatske. Tvrtka Portos iz Poljske je među vodećim europskim proizvođača asortimana za sustave roleta i garažnih vrata.

Naši proizvodi

JURAJ CENTAR d.o.o. je tvornica roleta, komarnika i rolo garažnih vrata. Naši proizvodi zastupljeni su također i u zemljama EU.