Plisse komarnici

Oprema potrebna za instalaciju sustava dolazi u sklopu paketa

Oprema potrebna za instalaciju sustava dolazi u sklopu paketa. Til i aluminij mogu biti namješteni u željenim granicama te ste za nekoliko minuta spremni za pokretanje/korištenje/implementaciju/uporabu.

Materijali sustava i setovi tila prodaju se odvojeno. Konop se može: skratiti, namjestiti u raznim dimenzijama, smanjiti. Možete skratiti konop može se revidirati raznih dimenzija može se smanjiti tila setove i naše omiljene Sineset profile proizvoda kao 6 metara dužine stopa rasipanja u mjeri u kojoj željenoj imajući na minimum i da možete prikupiti proizvod uđe relevantne tila komplet za njegu smetaju.

Mreže protiv komaraca naborima - zašto?
Zašto odabrati naborane mreže protiv komaraca?

  • Namijenjena i proizvedena samo za proizvod Swatter
  • Uže Vectran vrlo je izdržljivo
  • Može se primijeniti 5 metara bez uporabe uspravne grede profila (?)
  • Minimalni prag visine profila je 3 cm
  • Dodaci za mreže napravljene su od prvoklasnih materijala
  • Plastični dijelovi proizvoda su iz vlastite proizvodnje
  • Sve vrste mogu se koristiti bez sjeckanja.

Imate viziju što vam treba ili vas samo zanimaju mogućnosti?

Ispunite obrazac, a mi vam šaljemo ponudu!

[[[["field1","contains","Komarnici"]],[["show_fields","field15,field17"]],"and"],[[["field1","contains","Rolete"]],[["show_fields","field16,field18,field19,field21"]],"and"],[[["field22","contains","2"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field22","contains","3"]],[["show_fields","field27,field23"]],"and"],[[["field22","contains","4"]],[["show_fields","field26,field23,field27"]],"and"],[[["field22","contains","5"]],[["show_fields","field25,field23,field27,field26"]],"and"]]
1
Ime
Prezime
Poruka
0 /
Prethodni korak
sljedeći korak

Naši proizvodi

JURAJ CENTAR d.o.o. je tvornica roleta, komarnika i rolo garažnih vrata. Naši proizvodi zastupljeni su također i u zemljama EU.