Komarnici

Komarnici predstavljaju pouzdanu zaštitu od insekata

Komarnici predstavljaju pouzdanu zaštitu od insekata. Mreža komarnika izrađena je od staklenoga vlakna i otporna je na sve vremenske prilike.

Komarnici za vrata


Krilni komarnik je jedan od najtraženijih tipa komarnika, što se najčešće koristi kod ulaznih i dvokrilnih vrata.

Pročitajte više o Komarnici za vrata

Plisse komarnici


Materijali sustava i setovi tila prodaju se odvojeno. Konop se može: skratiti, namjestiti u raznim dimenzijama, smanjiti.

Pročitajte više o Plisse komarnici

Rolo komarnici


Iz ekstrudiranih aluminijskih profila i iz PVC proizvoda, komarnik s roletnim sustavom je vertikalno funkcionirajući sustav koji se montira na bilo koju stolariju i prozor.

Pročitajte više o Rolo komarnici

Ugradbeni


Fiksni ugradbeni komarnici ugrađuju se direktno na prozorski okvir i možete ih po želji skinuti i staviti nazad.

Pročitajte više o Ugradbenim

Nagradbeni


Fiksni nadgradbeni komarnici montiraju se sa vanjske strane prozorskog okvira i možete ih po želji skinuti i staviti nazad.

Pročitajte više o Nagradbenim

U ponudi imamo sljedeće tipove:

Fiksni ugradbeni komarnici ugrađuju se direktno na prozorski okvir i možete ih po želji skinuti i staviti nazad. Napravljen od aluminijskog profila na koji je napeta mreža protiv insekata. Učvršćivanje se vrši preko kopči koje omogućuju jednostavno skidanje komarnika. Za ugradnju nije potrebno bušenje okvira prozora i sl. To je posebno pogodno za potrebe čišćenja ili ako ih želite skinuti kada vam nisu potrebni.

Fiksni nadgradbeni komarnici montiraju se sa vanjske strane prozorskog okvira i možete ih po želji skinuti i staviti nazad. Napravljen od aluminijskog profila na koji je napeta mreža protiv insekata. Učvršćivanje se vrši preko pvc nosača koji se buše s vanjske strane prozorskog okvira. To je posebno pogodno za dvokrilne prozore koji nemaju fiksni stup u sredini.

Rolo komarnici sastoji od aluminijske kutijice u kojoj se nalazi osovina sa oprugom i mrežicom protiv insekata i aluminijskih vodilica sa četkicama koje sprečavaju kidanje i oštećenje mrežice. Rolo komarnik se može ugraditi na prozorski okvir ili balkonska vrata. Rolo komarnik praktičan je zbog opruge koja ga vraća u kutiju te se namata kao roleta. Treba naglasiti i da komarnik nije potrebno održavati.

Plise komarnici su napravljeni od aluminijskog okvira te kliznog segmenta na kojem je mrežica protiv insekata. Klizni komarnik je idealan za balkonska vrata i izlaze na terase, ali se također može koristiti i na prozorima kao alternativa rolo komarnicima. Odlikuje ga vrlo jednostavna montaža i primjena.

Zaokretni komarnik (vrata komarnik) je izveden od profila koji čini krilo. Na krilo su montirani panti te je naravno napeta mrežica protiv insekata. Pant ima u sebi oprugu koja krilo zaokretnog komarnika stalno drži zatvorenim. Pomoć kod zatvaranja je magnetna traka koja dodatno zatvara krilo. Za otvaranje zaokretnog komarnika služi vrlo praktičan profil u obliku slova "S".